Кривокапић позвао Ђукановића да допринесе миру у ЦГ

Назад на вест
Коментари
Ramamti Ezer
04.09.2021 • 17:02
To je vreme haosa i beznadja koje ide svome kraju. Gde god pogledamo ovaj svet se urušava kao kula od karata. To je zato što ljudi nisu stvoreni da vladaju ni nad sobom samima, a kamoli nad drugim ljudima. Solomon je lepo primetio da ljudska vlast proizvodi nesreću i probleme umesto radosti i prosperiteta. I to je vidljivo ne samo u maloj C.G, Srbiji i drugim ex Yu državicama, već i u razvijenim zemljama sveta. Kao da je ceo ljudski napor da stvori humanije društvo stigao do kolapsa.
Neprijatan miris
04.09.2021 • 18:04
Ovo je samo dokaz da je Krivokapic obicna krpa kojom Djukanovic brise cipele i jos po nesto, kako bi mu dao do znanja da mora da se drzi njihovog dogovora pre izbora, i da ne sme da odstupi od toga ni milimetar. Postupci neandertalaca u Crnoj Gori, su primer da jos nisu ni blizu civilicacijeskim normama, i da da im je vodja copora jos u mastanju da moze da pridobije Civilizovane Crnogorce. Ali ce mu biti slaba vajda, jer je toliko sopstvenosti na sebi nabacao da je poceo da se oseca nadaleko.
Neprijatan miris
04.09.2021 • 18:22
Milo je poceo svoju sopstvenost da izbacuje protiv vetra, pa ce ostati upamcen kao "covek" koji je opoganjen svojom sopstvenoscu. Kazu, kad je covek coveku vuk, a copor ima samo jednog vodju, najjaceg muzjaka. Ili kad vuci sude,onda ovce ne dodju do pravde. Najtezi su oni gresi kad covek ne moze sam sebi da oprosti. A ne gori obraz od sunca nego od postenih ljudi. Za coveka poput Mila, kazu da ima konstituciju medveda, snagu vola - narav lisice. SATALO SE ZLO I GORE DA SE NESTO DOGOVORE.
Остави коментар
6 + 2 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1709
Најновије вести