Вучевић: Очекујем притиске да се Чанак и ЛСВ избаце из управе

Назад на вест
Коментари
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:00
Ako je ovo odgovor vladajuce stranke SNS u Srbiji, onda je zaista upitno i razumljivo onima koji su protiv daljeg egzistiranja LSV kao politicke stranke, tim pre sto zastupa, od samog postanka, separatisticke, pogubne, ideje, za Vojvodinu i narode koji zive u njoj. Zar je potrebno nekakvo opravdanje u odbrani ove stranke i njenog vodje, koji ocito, bez ustrucavanja propagira svoju otvoreno ne slaganje da se Vojvodina nalazi u sastavu Matice?
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:10
Cak je, mogu komotno, sa zadrskom upotrebe adekvatnog izraza, reci da je ne primereno ovako pravdanje, kad se zna da je LSV jedna od minornih politickih partija u Srbiji, a da bude koalicioni partner vladajuce SNS stranke. Da li to znaci, kako mnogi govorkaju, da su neki clanovi SNS ucenjeni od LSV, zbog nekih radnji koje nisu pozeljne da se o njima vise sazna, ili je ovo neka zavrzlama SNS koju treba odgonetnuti? Prosto je mnogima ne razumna ovakva koalicija, tim pre sto se LSV razlikuje od SNS
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:17
Cuju se predlozi da se zabrani Canku ulazak u Crnu Goru. Medjutim, to nije pitanje za Srbiju vec za Crnu Goru i njene vladajuce politicke strukture. Za srpske politicare bi trebalo da bude pitanje, uopste, opstanka na politickoj sceni Srbije Cankove LSV, jer se u poslednje vreme odvazio i da postavi pitanje postanka vojvodjanske nacionalnosti, sto vodi ka odavno njihovom proklamovanju odvajanja Vojvodine kao posebne republike, u sastavu Srbije, Pitanje je samo koliko bi to trajalo?
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:28
Imajuci u vidu sva prijasnja desavanja oko Srbije i sve dosadasnje pritiske od "prijateljskog" nam Zapada. Prema tome, odlazak Canka u Crnu Goru, da bi podrzao Milov rezim, a otvoreno delovanje protiv ustolicenja Joanikija na tron Crnogorsko - primorskog Vladike, na Cetinju, sto jasno pokazuje da je u svakom pogledu protic SPC, treba ga, jednom za svagda iskljuciti iz politickog delovanja na tlu Srbije i zabraniti mu bilo kakvo ucesce u drzavnim ustanovama, te omalovaziti svako njegovo delovanje
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:37
pridavati mu bilo kakvog znacaja i osporavanje svako pojavljivanje u svim medijima, bilo da se radi o pokrajinskim ili republickim, pa i opstinskim. Jer je potpuno ignorisanje njegovog, i slicnih njemu, delovanja, jedini nacin da se suzbiju ovakvi ekstremi. Uostalom, ako prisvajamo, sve sto je negativno sa Zapada, zasto nebi smo ovu, kao pozitivnu stranu njihovog delovanja, po slicnim pitanjima, prihvatili kao isprvnu, jer samo tako i oni uspevaju da se otarase (za njih) negativnih likova.
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:44
I ne samo Canka izolovati iz drustveno - politickog zivota, vec i svih koji deluju u istom pravcu kao on, poput Odzica te Comicke, koji takodje zagovaraju i otvoreno propagiraju iste principe njihove, za srpski, pa i sve narode, koji zive u skladnosti i medjusobnom razumevanju na prostorima Vojvodine. Njima smeta svako napredovanje Srbije, pa ne mogu da se pomire sa takvim okolnostima, vec im je u glavama samo podrivanje svake kompaktnosti srpskog sa ostalim narodima, ne samo u Vojvodini.
Pravdanje?
07.09.2021 • 20:56
Zato, neka bude preporuka gospodinu Vucevicu i na kraju SNS kao vodecoj politickoj partiji, da se pod hitno odreknu usluga svih stranaka i njihovih vodja, koje deluju protivno Ustavu i Zakonima Republike Srbije, kako bi osujetili dalje sirenje pogubnih ideja. Jer svaka bolest ako se ne spreci njeno dalje sirenje, velika je opasnost da ce oboleli biti podvrgnut operaciji ili u krajnjem slucaju da nece preziveti. Da bi se bolest na vreme suzbila, potrebni su blagovremeno, medikamenti.
Остави коментар
5 + 4 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести