Русија извела оружани антисателитски тест?

Назад на вест
Коментари
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 13:35
Zaista, zaista vam kazem - da su prkobarci okupirani mislima kako da pospese bolji zivot na ovoj nasoj planeti tako sto optuzuju Rusiju za prvo testiranje obaranja satelita, kojih ce biti vise nego zvezda na nebu, za koju deceniju, ako i sada vec nije dostignuto izjednacenje, zahvaljujuci, prvenstveno, ovoj Amargedonskoj odbrani pomenutih "dobrocinitelja" ostalih naroda na Zemlji. Kakvo licemerje? Kakva beskrupuloznost? Kakva drskost? Sve je moguce, u svetu svakakvih perverznosti, od njih.
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 13:45
Zar su ljudi postali toliko prljavi, kako u mislima tako i u svojim iskazima,, da im je cistija zadnjica od obraza. Zapravo, obrazi im sluze samo za pustanje brada kako se ne bi videla naslaga prljavstine na njima. Prekobaracki "samilosnici" zemaljskog sara, toliko brinu o njemu da su PRVI upotrebili sokocala za unistavanje satelita kada ih je bilo nekoliko 1959. godine, a koliko ih imaju do sada, to, verujem, ni sami ne znaju, a tek tih savremenih sokocala za njihovo unistenje?!
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 13:53
kritika upucena Rusiji za prvo sokocalo za unistavanje satelita koji su toliko prekrili nebeski svod, da se mogu videti svakog dana i svake noci, u svakom vremenskom razdoblju, da su zamenili zvezde, pa umesto njih sijaju na nebu. A onda se pitamo - odakle nam sve novije i novije bolestine i virusi? Zar nije jasni i malom detetu da vise, skoro, ne postoji vedro nebo i pojavljivanje sjajnih zvezda, vec su ih zamenili sateliti, koji kontrolisu svako kretanje na zemlji, vodi ili vazduhu.
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 13:59
Prekobarci su racunali da sva pomenuta kontrola pripada samo njima i da vise niko nema pravo da kontrolise ovu nasu, odavno, izmucenu i ojadjenu planetu, koju nazvasmo Zemlja. Ipak su polako shvatili, kao sto su to raniji svetski mocnici, da postoje i drugi narodi u kojima se razvija tehnicko - tehnoloski napredak, i da svi naucnici ne mogu biti kupljeni, kidnapovani ili nekom drugom prisilom primorani da rade za njih. Ma koliko se oni menjali, menja se i ostatak sveta, u svim domenima.
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 14:06
Na zalost covecanstva, trka u savremenim dostignucima svih vrsta tehnologija, samo doprinosi ubrzanijem samounistenju. Uostalom, nije li mali broj onih koji su na primerima Maja, utvrdili da su bili jedna od najnapresnijih civilizacija njihovog doba, te da su dostigli takav napredak da su na kraju unistili sami sebe. Plasim se da je to slucaj sadasnje civilizacije ljudi, da nije daleko dan kada cemo doziveti sudbinu Maja, ukoliko su tacne tvrdnje o njihovom nestanku?
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 14:15
No, bez obzira na Maja civilizaciju, ova nasa ubrzano radi ka tome da nas nestane ili u blazem slucaju, kako su predvideli oni koji se "brinu" o nasim sudbinama, da svetsku populaciju smanje na, samo njima, optimalan broj, kako bi lakse njima manipulisali, odredjujuci im svaku slobodu, a o slobodi kretanja i razmisljanja nece biti ni pomena. Uostalom, zar to osecanje, narocito u proglasenoj pandemiji, nismo iskusili, da bi komotno mogli doneti konacni zakljucak, sta ceka buduce generacije.20
Luciferijanstvo
16.11.2021 • 14:26
Znam da ce mnogi reci da su moje malenkosti pogledi na svet veoma pesimisticni, ali nije li, u ovim vremenima, svaki misleci covek dosao do tog zakljucka, kad imamo doba razvoja civilizacije koja se, ako je verovati istoriji i njenim pratiocima, te ispisanim dokumentima, vracamo, bez obzira na napredak u odnosu na proslost, "idealima" kada su sve vrste perverzija bile dozvoljene, pa su zbog toga mnogi propali, poput Rimskog carstva, u kome se nije znalo ko skim ima odnose, bili rodbina ili ne.
Остави коментар
10 + 10 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1474
Најновије вести