Оџић окупљенима на годишњицу Олује: Ј.... вас воз који вас је донео

Назад на вест
Коментари
Po demokratsko…
05.08.2022 • 19:24
Ako se ovaj, moram ga tako nazvati, IDIOT iznad svih idiota, javno oglasio na ovakav nacin i ovakvim, samo velikim IDIOTIMA prijemcivim recima, povodom STRADANJ SRPSKOG NARODA na prostorima nekadasnje i sadasnje NDH, od vremena hitlerovih obozavaoca do najnovijih NATO fasisticke PRVE u svetu PLJACKASKO - TERORISTICKE organizacije, onda mu treba suditi po zakonima obozavane im demokratije. Za ovakav govor mrznje, blacenja i nipodastavanja STRADALNOG SRPSKOG NARODA, sleduje mu maksimalna kazna.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 19:38
Da je ovo izjavio u ostrvskoj ili prekobarskim drzavama, usledilo bi momentalno hapsenje i osude: u prvoj najstrozijom kaznom a u drugoj, ako bi to izjavio u drzavi u kojoj jos vazi kazna izvrsenja na el.stolici, bio bi posadjen na njoj. Zato Srbija i njeni zakonodavci treba, u ovakvim slucajevima da primene te cuvene demokratske zakone, kako ne bi bila napadana od strane pomenutih "visoko demokratskih" drzava. Verujem da bi onda IDIOTI, poput ovog, razmislili, ma koliko bili mentalno uskraceni.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 20:15
Samo me cudi cutanje naroda na ovako IDIOTSKE izjave?! Medutim, mozda je ovo jedna od najnovijih saznanja, koje, izmedju ostalih, objavljuje "Dnevnik", i da narodu nije bilo dostupno, onda je potpuno razumljivo, ne reagovanje na ovu sovinisticko - fasisoidnu izjavu samooglasenog IDIOTA. Ipak, i pored zelje mnogih hitlerovih sledbenika, poput ustasko-kasapskih hordi, siptarskih balista i ostalih, samo oblika "ljudi", nekadasnjih i sadasnjih, ljubitelja hitlerove zadnjice, SRBI i dalje zive.
Po demokratsko…
05.08.2022 • 20:30
Kao sto je, pre neki dan, Asijel jevrejski prvak u Srbiji, rekao, da je Jevrejima, nekada, bila odredjena sudbina proterivanja i geta, njihovu sudbinu su delili, a i sadasnjosti, dozivljavaju SRBI. Na osnovu istorijskih cinjenica, uzimajuci u obzir sudbinu Sina Bozijeg, nije uzaludna tvrdnja da smo NEBESKI, sto ce reci BOZIJI NAROD. Sto opet znaci da smo poput Feniksa, ne unistiv narod. I ma koliko se neprijatelji, svih fela i religija, radovali nasem nestanku, mi se uz Boziju pomoc podizemo.
Po demokratsko…
06.08.2022 • 15:12
Kada sam navodio Ostrvljane i Prekobarce, da je kojim slucajem ovaj IDIOT upotrebio ovakav vokabular reci, bi bio osudjen najstrozije. Ali da se takva izjava odnosila na njihov narod, a nikako kao u ovom slucaju. Drugo, kritika po pitanju ne oglasavanja naroda na ovu IDIOTSKU izjavu, izgleda opravdana. Jer je proslo dosta vremena a da se, posle mene, niko nije kriticki osvrnuo na ovu vest. Zaista smo cudan, mnogo cudan, narod. Da li treba vecito da cekamo da nam se dogodi najgore da bi reagovali
Po demokratsko…
06.08.2022 • 16:18
Na kraju da se pridruzim svima onima, a prvenstveno deci preziveloj iz logora Jasenovac u NDH, koji su podneli zahtev za izglasavanje REZOLUCIJE O GENOCIDU NAD SRPSKIM, JEVREJSKIM I ROMSKIM NARODOM. I ne samo u vreme od 1941-1945. godine, vec i od 1914-1918. godine, te najnoviji GENOCIDNI POGROM Srba, za vreme Oluje, od 1991-1995. Razumem da to nije moglo za vreme Titivog rezima, ali sada nas ne sprecava nista, da se takva REZOLUCIJA izglasa u Skupstini Srbije, kako nam se ne bi to ponavljalo.
Вук
06.08.2022 • 21:45
Ми смо дошли, неки возом неки аутобусом, али његове је Арсеније дотерао са овцама и козама.
Portir
06.08.2022 • 22:26
Ovaj "vojvodjanin" ruzi sve stanovnike Vojvodine. Ne mogu da verujem da iko rauuman izjavi ovakvu budalastinu.
Istinoljub
07.08.2022 • 10:23
Mamlaz
Остави коментар
5 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести