Заједно траже објашњење, Двери: Подршка потписивању споразума

Назад на вест
Коментари
Ja
26.09.2022 • 05:51
БЕОГРАД: Потпредседник Двери Иван Костић саопштио је данас да та странка подржава потписани споразум између министра спољних послова Николе Селаковића и шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова, јер сматра да је његово потписивање важно за очување територијалног интегритета Србије. Jeste tako ! I mnogoto energetige gasa sve su to vazne stvarari sto srbiji njenoj zemlji i treba !!!
Ja
26.09.2022 • 05:57
За нашу будућност је неопходно да правимо партнерства и мимо Европске уније, јер управо Русија и друге земље света не условљавају нашу земљу са политичким и економским санкцијама, ако се слепо не придржавамо њихових диктата и препорука, навео је Костић, а саопштиле су Двери. Jeste tako ! jer oni i eu rade na silni negativni nacin sto svakoga dobrod od sebe udaljavaju to nece niko u svojoj zemlji sto nije ne treba da rade ! !!!
Ja
26.09.2022 • 05:58
Костић је поручио известиоцу Европског парламента за Косово Виоли фон Крамон да већина грађана у Србији није спремна да се одрекне своје јужне покрајине зарад, наводи, вишедеценијског покушаја уласка Србије у Европску унију, додаје се у саопштењу.
Претходно је странка "Заједно" затражила да министар спољних послова Никола Селаковић пред скупштинским Одбором за спољну политику објасни шта је тачно и зашто потписано са руским шефом дипломатије Сергејем Лавровом у Њујорку naravno da nece u eu
Ja
26.09.2022 • 06:00
Jer vide koje nepravde negativne stvari rade sto nemaju pravo ali silu to nece niko u svojoj zemlji to svako moze da vide sta rade u tudjoj zemlji to pravo nemaju !!!
Ja
26.09.2022 • 06:02
Gde to ima da se za eu ponisti sama srbija sto ne treba kosovo je zemlja srbije vekovim i da se svoja zemlja nikome ne da niti za eu to nije potrebno !!!
Ja
26.09.2022 • 06:06
Из странке наводе да су из медија ''добили објашњење да је Селаковић са Лавровом у просторијама руске мисије у Њујорку потписао план геостратешких консултација министарстава спољних послова две земље за следеће две године'', али да сматрају ''да то објашњење није довољно, због чега захтевају да министар каже у чије име и по чијем налогу је потписан документ''. Srbija je nezavisna zemlja ona sama odluci o sebi o svojoj zemlji sta i svega sta treba to jeste njeno pravo u svojoj da netreba
Ja
26.09.2022 • 06:07
Da pitaju sta treba da radi i sta srbiji treba nikakvog prava nemaju da se mesaju u tudjim odnosima jeste tako !!!
Ja
26.09.2022 • 06:11
Србија је донела одлуку да се прикључи ЕУ и обавезала се да ће на свом путу приступања ЕУ, кроз поглавље 31, ускладити своју спољну политику са политиком Европске уније. Ако неко жели да тај институционални пут у Европску унију прекине, мораће то да уради кроз институције ове земље, по закону, саопштила је странка "Заједно". Jeste tako neka se to prekine jer tako se vise nemoze !
Ja
26.09.2022 • 06:14
Додали су да Србија треба хитно да уведе санкције Русији, не само због, како наводе, усаглашавања политике са ЕУ, већ због тога што је ''претња атомском бомбом Украјини коју су претходно напали нељудска'' nema to pravo srbija da odluci u tudjoj zemlji niti srbija ima pravo da uvodi sankcije rusiji svega sto vidimo od njih je sila nepravde sto cine to nece niko u svojoj zemlji !!! .
Остави коментар
3 + 11 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести