На ауто-путу ка прелазу Хоргош у среду само претицајном траком

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-75, у делу петља Суботица Југ - петља Жедник, у смере ка граничном прелазу Хоргош - Нови Сад, сутра ће доћи до измене режима саобраћаја од 7 до 16 часова када ће бити затворена возна и зауставна трака, а саобраћај ће бити преусмерен у претицајну саобраћајну траку.
saobracaj
Фото: Tanjug/D.Aničić, ilustracija

На Обилазници око Београда, у делу Остружница - тунел Стражевица, у смеру ка Бубањ Потоку, у току су радови у покрету који ће трајати до 10. децембра од 7 до 15 часова.

Током радова у разделном појасу за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, док је током радова на кресању денивелисаних банкина за саобраћај затворена зауставна саобраћајна трака.

Саобраћај у смеру Нови Сад – Ниш (ка Бубањ Потоку) на тој деоници током радова одвија се слободним саобраћајним тракама, док се у смеру Ниш – Нови Сад одвија нормално.

На деоници  Петлја Жедник – Чантавир обустављен је саобраћаја због радова на рехабилитацији, а обустава ће трајати до 3. децембра од 7 до 16 часова.

Биће онемогућено укључење на ауто-пут преко петље Жедник, из правца Чантавира ка Суботици и Новом Саду и искључење са ауто-пута из правца Новог Сада и Суботице ка Чантавиру. Онемогућен ће бити и саобраћај на деоници Стари Жедник - Чантавир у оба смера.

Алтернативни правац: Суботица – Чантавир – Торњош.

На деоници Челарево – Гложан обустављен је саобраћај због радова на реконструкцији пута и то до 10. децембра у 9 часова.

Саобраћај се одвија на следећи начин: Челарево – државни пут II Б реда број 306 до Гајдобре и Силбаша – државни пут II А реда број 111 до Бачког Петровца - локалним путем до Гложана.

На граничним прелазима Хоргош и Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута, на Келебији 60 минута, на Градини 100 минута, на Батровцима 240 минута, док на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести