Претежно сунчано и веома топло

 НОВИ САД: Сунчано и вруће. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак око нормале. Минимална температура 19, а максимална 35 степени. Увече суво и топло.
suncano, tanjug
Фото: Tanjug/M.Paunović, ilustracija

ВОЈВОДИНА: Сунчано и врућина. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак око нормале. Минимална температура 19, а максимална до 37 степени. Увече суво и топло.

СРБИЈА: Сунчано и тропске врућине уз локални развој слабих облака у делу централне и јужне и источне Србије. Биће још топлије него у недељу. Ветар слаб северозападни на северу, и североисточни на југу Србије. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална до 37 степени. Увече суво и топло.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак и даље тропске врућине. Преподне претежно сунчано, а поподне променљива облачност прво захвата север, запад и југозапад Србије, а затим касније поподне и до краја дана ова пролазна облачности захвата све пределе уз појаву кише повремено или локалних пљускова са грмљавином. На северу Србије нешто ниже максималне температуре него у понедељак, а на југу и даље велика врућина. Ветар слаб северозападни или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 16, а максимална до 38 степени. Увече могућа повремена киша у већини предела.

EUR/RSD 117.3375
Најновије вести