Променљиво облачно, суво, мало сунца

​​​​​​​НОВИ САД: Променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима од средине дана. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 9 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Облаци се премештају ка истоку, а на западу се облачност разилази уз сунчане периоде поподне. На југостоку ће бити облачно већи део дана, а ујутру је могућа понека кап кише. Ветар умерен северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Облаци се премештају ка истоку, а на западу облачност се делимично разлази уз сунчане периоде поподне. На истоку ће ујутру бити слабе кише, а поподне ће бити суво. Ветар умерен северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 11 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу хладније јутро и могућа магла и слаб мраз. У недељу облачно и мало хладније са слабом кишом, а на планинама са снегом. Само ће на северу бити претежно суво. У понедељак падавине одлазе ка југоистоку и постепено престају. У уторак суво.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекује се повољна биометеоролошка ситуација за хроничне болеснике, изузев кардиоваскуларних којима се саветује известан опрез, као и астматичарима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и несанице. Препоручује се умерена физичка активност.

EUR/RSD 117.3093
Најновије вести