Апел "Путева Србије": Возачи опрезно, у тунелу "Желеник" нема струје

БЕОГРАД: На Обилазници око Београда у тунелу „Железник“ тренутно нема електричне енергије, због чега Путеви Србије апелују на возаче да прилагоде брзину кретања условима на путу.
1
Фото: Youtube Printscreen

А према информацијама Управе граничне полиције од 17.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу задржавање за теретна моторна возила је 360 минута, док је Келебији и Батровцима то 120 минута.

На прелазу Шид терена возила чекају 180 минута на излазу, а на Богојеву 60 минута.

На Батровцима путничка возила чекају 60 минута а на Хоргошу 90 минута на излазу из земље.

На граничном прелазу Прешево, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута, на прелазу 30 минута, а на Градини 50 минута приликом уласка у земљу.

На деоници петља Ражањ - петља Алексиначки Рудници, код петље Ражањ, у смеру ка Београду, због радова је за саобраћај затворена лева коловозна трака, у смеру Ниш - Београд, док се саобраћај одвија двосмерно десном коловозном траком, у смеру - Нишу.

На деоници Бајина Башта-Перућац због радова на санацији клизишта Бушинско полхе од 7 до 22 часова саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила до 1. септембра.

Саобраћај је обустављен на деоници Голубинци - Стара Пазова, у Старој Пазови, у зони путног прелаза и дела улице Ћирила и Методија, а разлог је изградња надвожњака, што ће трајати до 29. августа. Алтернативни правац: преко Инђије, Стара Пазова - Инђија и Инђија - Путинци.

У насељу Четереже на путу Жабари - Бошњак у току су радови на санацији коловоза уз наизменично пропуштање возила, а завршетак је планиран 31. августа.

EUR/RSD 117.2999
Најновије вести