Иако се извинио, директор ЕДБ Књажевац биће смењен 

БЕОГРАД: Директор ЕПС-а Милорад Грчић потврдио је вечерас Танјугу да ће директор књажевачке Електродистрибуције Предраг Стојановић бити смењен због недоличног поста на Фејсбуку.
Sporna fotografija sa Fejsbuka
Фото: Fejsbuk

Стојановић је јуче на свом Фејсбук профилу објавио неприкладну фотографију мушкарца и жене уз коментар да је "расписан конкурс у Електродистрибуцији Књажевац за хитан пријем колегиница за рад на висини''. 

Наиме, Стојановић је на свом профилу окачио фотографију пара како на бандери води љубав, уз коментар: "Расписан конкурс у Електродистрибуцији Књажевац за хитан пријем колегиница за рад на висини".

Он је, након тога, упутио јавно извињење, уз образложење да је у питању шала, која је, како је објаснио, била намењена само његовим пријатељима на Фејсбуку.

- Спорну слику ми је проследио један од мојих електромонтера за време трајања претпразничне забаве у хотелу Тимок и била је намењена мојим пријатељима електромонтерима, а да је нису сви протумачили као сексистичку, доказ је то што је слику лајковало и неколико колегиница и пријатељица – објаснио је Стојановић.

- Свако нормалан зна да у електродистрибуцијама нема жена електромонтера што је довољан доказ да су спорна слика и "оглас" шала. Било како било, још једном се јавно извињавам свима онима који нису разумели шалу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести