Сајам вина отворен за посетиоце од 16 сати, улазнице 500 дин

БЕОГРАД: Сајам вина “Винска визија Отвореног Балкана”, који траје до 4. септембра за посетиоце ће бити отворен данас од 16.00 сати до 20.00 сати, а појединачна улазница за ову манифестацију кошта 500 динара, док је групна карта 400 динара.
vino
Фото: pixabay.com

Капије сајма за све заинтересоване биће отворене сутра и прекосутра од 12 до 20 сати, док ће у недељу, последњег дана сајма, радон време бити од 12 до 19 сати.

Групна карта за Сајам вина важи за минимум 20 особа.

Први међународни сајам вина "Винска визија Отвореног Балкана", под покровитељством влада Србије, Северне Македоније и Албаније у оквиру иницијативе Отворени Балкан, званично ће бити отворен данас у 13 сати у присуству председника Србије Александра Вучића и премијера Албаније, Северне Македоније и Црне Горе, Едија Раме, Димитра Ковачевског и Дритана Абазовића.

Представници најпознатијих светских винарија у свету на сајму "Винска визија Отвореног Балкана"

Најпознатије винарије на свету послале су своје представнике на сајам вина "Винска визија Отвореног Балкана", који се отвара данас у Београду у оквиру регионалне инцијативе Отворени Балкана.

Своје представнике на сајму имају најпознатије винарије као што су Masciarelli, Haut Brion, Patal de Rose, C hateau d'' Esclans, Saint Mic hael Eppan, Adega de Pegoes, Tenuta Santome, La Monde, Lodovico Antinori, Шчурек, Марјан Симчић, Козловић, Movia, Burja, Gašper, Freixenet, C hateau Lagaliniere, devil''s Rock, Domaine du C heval Blanc, Cantina ertani, Santa Margherita и друге.

Први међународни сајам вина "Винска визија Отвореног Балкана", под покровитељством влада Србије, Северне Македоније и Албаније у оквиру иницијативе Отворени Балкан, биће отворен данас у присуству председника Србије Александра Вучића и премијера Албаније и Северне Македоније Едија Раме и Димитра Ковачевског.

Учествује укупно скоро 400 излагача и призвођача вина из више од 20 земаља. Највише њих ће бити из земаља региона, пре свега Србије, Северне Македоније, Албаније, али и из целог света, Јужне и Северне Америке, Африке и централне Европе.

EUR/RSD 117.2860
Најновије вести