Ован
Напоран рад и труд ће вам се исплатити. Немојте одустајати од својих принципа и покажите да сте спремни да напредујете. Вољена особа би требало вам покаже мало више разумевања. Понекад се осећате запостављено. Поведите рачуна о зубима!
Бик
Могуће је да сте под притиском и да у пословном окружењу доживљавате различите стресове. Склони сте свађама с партнером. Постоји доста тога што вам у тренутној вези не прија. Поведите рачуна о главобољама!
Близанци
Ваша напетост и недостатак концентрације могли би вам донети неке мање проблеме на послу. Допада вам се особа коју сте упознали у блиском окружењу. Спремни сте да направите први корак ка њој. Могући су проблеми с циркулацијом.
Рак
Можете добити понуду за нов пословни пројекат који ће вам бити веома значајан. Очекује вас флерт с особом која ће вам недуго затим показати своје конкретне намере. Осећате се генерално добро.
Лав
Долази вам прилика да донесете одлуку о почетку посла у сарадњи с неком новом особом. Имате добру ситуацију на пољу љубави. Можете очекиати да ће вам вољена особа бити максимално посвећена. Одлично се осећате данас.
Девица
Није претерано повољан дан за вас. Уздржите се од наглих одлука и већих промена на пословном пољу. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом до које вам је стало. Све више се зближавате. Могућа је вртоглавица.
Вага
Склони сте прављењу грешака и није вам нимало лако да на пословном пољу дођете до стабилности. Нагло се мења однос између вас и вољене особе. Могуће је да вас очекује неко разочарење на том плану. Могући су срчани проблеми.
Шкорпија
Имате утисак да ваш однос с надређенима не иде у добром смеру и да вам се пословни путеви полако раздвајају. Уколико сте у браку, очекује вас период који вам може донети стабилизацију односа с партнером. Проблеми са стомаком.
Стрелац
Не доносите одлуке данас и потрудите се да не улазите у било какве конфликте на послу. Гласине које круже око вас могле би вам донети неке проблеме у емотивној вези. Могући су проблеми с грлом.
Јарац
Иако вам се указује нова пословна прилика, ви ћете је одбити јер нисте задовољни понудом. Вољена особа ће вам показати колико јој је стало до вас. Очекује вас повољан период за љубав. Повећан апетит је наглашен.
Водолија
Није претерано повољан дан па можете имати турбуленције и расправе на послу. Спремни сте да с вољеном особом направите конкретан план на тему заједничке будућности. Могуће су честе главобоље.
Рибе
Чувајте се злонамерних људи којима сте окружени на послу. Доста тога вам не иде у прилог. Особа која вам се допада показује да такође гаји јако интересовање према вама. Могући су проблеми због стреса.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести