Ован
Будите опрезни коме откривате своје пословне тајне, јер постоји велика могућност да неке процуре и дођу до конкуренције. Изненадно пословно путовање. Романтичан љубавни сусрет могућ са особом у знаку Ваге или Лава. Почетак нове љубавне везе. Хормонски дисбаланс.
Бик
Будите опрезни у комуникацији с новим пословним сарадницима. Пословни преговори могу данас бити веома напорни. Могући су већи проблеми на породичном нивоу или кроз неког од ваших укућана. Осећате се несхваћеним. Болови у врату.
Близанци
Проблематичан период за пословне преговоре и разговор с надређенима. Ваше креативне идеје данас неће наићи на добар одзив. Слободни Близанци могу да упознају веома занимљиву особу у знаку Ваге или Водолије. Љубав на први поглед! Прехлада.
Рак
Данашње одлуке могу имати далекосежан значај. Очекује вас проширење круга сарадника и почетак нове дугорочне пословне сарадње. Много више времена посвећујете партнеру и ваша веза се побољшава по квалитету. Следи договор о заједничкој будућности. Солидно.
Лав
Изненадно пословно путовање може да протекне у знаку великог успеха. Ипак, финансијска ситуација може да се побољша нешто касније. Могуће је обнављање комуникације са бившом љубави. Очекује вас романтичан сусрет, па је чак могуће и обнављање везе из прошлости. Главобоља.
Девица
Негативна енергија долази кроз изненадне трошкове и неочекивано одлагање важног дела посла. Будите обазриви у комуникацији с колегама и надређенима. Боравак планета у вашем пољу емотивних односа доноси вам могућност неспоразума и разочарања услед превеликих очекивања. Алергије.
Вага
Будите обазриви са новим пословним понудама јер су могуће преваре најразличитије врсте. Чувајте се оних послодаваца који вам нуде предобре радне услове да би били истинити. Пролазите кроз кризу поверења. Могућа је појава веће дистанце између вас и партнера. Љубоморне сцене. Нервоза
Шкорпија
Успешна сарадња са иностранством може се позитивно одразити на унапређење ваше финансијске ситуације. Пред вама је проширење круга сарадника. Слободне Шкорпије могу да упознају занимљиву особу у знаку Лава или Рибе. Шкорпије које су у браку пролазе кроз кризу. Прехлада.
Стрелац
Постојећа ситуација може узроковати одлагање рада на важном пројекту. Припремите резервни план и наоружајте се стрпљењем. Могућа је љубавна дилема да ли да обновите везу са особом са којом сте раније били у љубавној вези. Здравље стабилно.
Јарац
Велики број планета у вашем пољу тајних непријатеља може да створи атмосферу преокрета и непредвиђених ситуација. Неки сарадници нису пријатељски настројени према вама. Сусрет са особом у знаку Рака или Шкорпије оставио је на вас снажан утисак. Могућ је почетак нове везе. Реума.
Водолија
Постоји велика могућност да данас започнете пословну сарадњу са неким пријатељем. Обнављање старе пословне сарадње и контаката са иностранством. Обнављање везе са особом која вам је много значила у прошлости. Водолије које су у вези могу имати несугласице. Нервоза.
Рибе
Планетарни аспект у вашем пољу пословања може да створи застој и кашњење важне уплате новца. Опрезно управљајте новцем. Почетак љубавне авантуре са особом у знаку Бика или Девице може обележити овај дан. Рибе које су у вези очекују несугласице. Потребан вам је одмор.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести