Ован
Покушајте да послушате савет који будете добили. Немојте ићи главом кроз зид и смањите потребу за журбом. Долазе вам промене везане за однос с вољеном особом. Могуће је да ћете бити изненађени на неки начин. Пуни сте енергије.
Бик
Уколико се бавите приватним послом, можете очекивати повећање обима посла и зараде. На пољу љубави вас не очекују нова дешавања данас. За сада стање остаје непроменљиво иако тиме нисте сасвим задовољни. Поведите рачуна о желуцу!
Близанци
Можете се непромишљено упустити у пословни ризик који вас доводи до компликација и проблема на овом пољу. Потребно је да издвојите више времена за партнера ако желите да се ваша комуникација поправи. Болови у пределу врата.
Рак
Веома сте сналажљиви и лако налазите излаз из ситуације која вам је стварала велики пословни проблем. Употребите своју машту и успећете да заведете особу која вам се допада. Следе вам љЉубавне промене. Потребан вам је одмор.
Лав
Није вам лако да се прилагодите околностима које се веома брзо мењају. Нисте задовољни пословном ситуацијом. Покажите вољеној особи да желите да будете с њом на дуже стазе. Избегавајте цигарете!
Девица
Нећете се покајати ако будете послушали своје унутрашње осећаје. Дан вам је повољан за посао. Потрудите се да промените свој став према новим везама. Једно лоше искуство из прошлости не би требало да запечати ваш живот. Проверите диоптрију за сваки случај!
Вага
Могуће је да ћете данас донети важну одлуку, која ће на дуже стазе обележити вашу каријеру. Уколико сте слободни, данашњи дан вам није повољан за почетак нове везе. Заузете очекује сасвим миран дан. Пријаће вам опуштање с пријатељима.
Шкорпија
Очекује вас дан током којег можете имати доста тензија и проблема у комуникацији с пословним окружењем. Пред вама је фаза у којој ћете веома лако доћи до новог познанства које води до емотивне везе. Психички сте преоптерећени.
Стрелац
Покушавате да пронађете решење за проблем који је створио неко други. Осећате дозу неправде у свему томе. Будите искрени према особи коју волите. Свако има слабости, мане и врлине, нико од вас не очекује да будете савршени. Осетљиви синуси.
Јарац
Обратите пажњу на нова дешавања у пословном окружењу, немојте да допустите да вам било шта промакне. Можете очекивати веома леп дан с партнером. Уживаћете у романтици и нежностима које вас спајају. Могући су проблеми с крвном сликом.
Водолија
Није претерано повољан дан за пословно поље код вас. Ако можете, немојте улазити у веће финансијске трансакције. Тешко вам је да се помирите с тим да је крај вези у коју сте уложили тако много. Али време је да наставите даље. Избегавајте претерано напрезање!
Рибе
Немате довољно поверења у људе из пословног окружења па од њих кријете многе тајне. Тешко вам је да остварите стабилност с вољеном особом. Имате утисак да ће се неке препреке увек изнова обнављати. Могући су проблеми с алергијама.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести