Ован
Спремни сте да ризикујете на пословном пољу и да се посветите тражењу нових начина. Тражите партнера који би вам могао одговарати по динамици и темпераменту, али га тешко налазите. Избегавајте алкохол!
Бик
Очекују вас промене на пољу посла. Важно је да будете спремни да се прилагођавате околностима. Имате неке дилеме у вези с партнером, али, уместо да градите претпоставке, боље би било да неке ствари само отворено питате. Потребно вам је више сна.
Близанци
Накупљате доста стреса и тензије у пословном окружењу и незадовољни сте због тога. Покажите отворено вољеној особи своје намере и она ће вам показати да је срећна што вас има поред себе. Чувајте зубе!
Рак
Максимално сте посвећени послу и желите да постигнете што боље резултате да бисте били заиста задовољни. Решили сте да преузмете иницијативу ка почетку везе с особом с којом флертујете одраније. Мучи вас укоченост.
Лав
Немојте да очекујете превише помоћи око ваших пословних проблема. Неке ствари ћете морати сами да решите. Долази вам сусрет с особом која вам је и раније показивала емоције. Могућ је почетак везе. Могући су проблеми с бубрезима.
Девица
Биће вам потребно много стрпљења да бисте решили пословне проблеме које имате. Могуће је да вам је веома тешко да вољеној особи препустите сву контролу, али вам је сада то заиста потребно. Смањите унос слаткиша!
Вага
Финансијска ситуација вам је променљива, али у будућности имате велике шансе за добре промене. Партнер вам је веран и срећни сте када сте заједно. Могуће је да размишљате о браку и заједници. Могући су проблеми с вртоглавицом.
Шкорпија
Покажите да сте спремни да се максимално посветите свом послу да бисте остварили циљеве које сте себи зацртали. Мало сте разочарани тиме како сада изгледа однос између вас и вољене особе. Очекивали сте више. Добро се осећате.
Стрелац
Успели сте да решите проблеме и осећате се растерећено. Очекује вас веома повољан дан за поље посла. Имате потребу да вољеној особи покажете колико вам је стало до ње. Очекује вас романтична атмосфера данас. Могући су мањи проблеми с ногама.
Јарац
Потрудите се да се држите свакодневних пословних задатака да бисте успели све да решите на време. Прија вам пажња коју добијате од супротног пола, али нисте још увек спремни да се с неким упустите у конкретну везу. Посетите лекара ради контроле.
Водолија
Потрудићете се да одржите постојеће стање на пољу посла јер вам то прилично одговара. Очекује вас занимљив сусрет с особом која ће показати да има добре и искрене намере према вама. Потребно је да уносите више течности.
Рибе
Веома сте одлучни у својој намери да остварите пословни успех и нећете се зауставити док не остварите своје амбиције. Могуће је да ћете с вољеном особом имати пролазну кризу у вези. На крају ипак решавате проблеме. Пријали би вам масажа и опуштање.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести