Ован
Повољан дан за све оне који пословно контактирају са иностранством. Можете добити и нека повољна судска или формална решења. Мучи вас љубомора и неповерење, које се одједном појавило у вашем браку. Разговарајте о томе са партнером. Имате вишак енергије.
Бик
Успех у послу зависи од ваше упорности и стрпљења. Дошло је ваших пет минута за реализацију многих идеја. На љубавном плану су могуће неке нежељене промене. Вољена особа се не понаша онако како сте очекивали. Могући проблеми са главобољом.
Близанци
Повољан дан за посао. Све вам полази од руке. Мирно и трезвено изаберите сараднике за нови пројекат. Немате довољно времена да се посветите емотивном пољу. Претерано сте окренути послу и дешавањима на том плану. Нађите начин да се опустите.
Рак
Данас ћете одлучно ставити тачку на неки посао. Нисте заинтересовани да се превише жртвујете за друге. Могуће је тотално захлађење односа са вољеном особом. Озбиљно размишљате о прекиду те везе. Могућа појава песка у мокраћним каналима. Обратите се лекару.
Лав
Повољан дан, током ког можете остварити више различитих договора са пословним сарадницима. Забринути сте јер вам партнер не посвећује довољно пажње. Често вам је тешко да прихватите да нисте центар света. Нешто слабији имунитет. Побољшајте га витаминима.
Девица
Уколико сте планирали краће путовање или пословну сарадњу са особом из другог града, можете очекивати реализацију. Данас се веома лако можете фатално заљубити. Појавила се особа која на вас оставља моћан утисак. Нема потребе да бринете превише о здрављу.
Вага
Дан вам није добро постављен и могући су мањи финансијски губици. Немојте ризиковати са новцем. Нисте успели да ускладите своје емотивне потребе са тренутном ситуацијом и самим тим сте веома незадовољни. Хормонални дисбаланс за женске припаднике знака.
Шкорпија
Можете да очекујете унапређење или неки помак на послу. Дан је јако повољан за нове послове, нарочито са иностранством. Веома лако доминирате у односу са вољеном особом и преузимате улогу ауторитета у свом браку. Немојте претеривати! Могућа је упала грла.
Стрелац
Мораћете да платите веће трошкове или вам неки пословни дуг од раније долази на наплату. Најбоље би било да не форсирате било каква љубавна дешавања. Љубомора је нешто што морате искоренити код себе. Иначе, партнер ће показати незадовољство. Претерујете са храном.
Јарац
Може вам недостајати мало логичног и трезвеног размишљања. Није добро да се водите само импулсима у послу. Максимално сте посвећени вољеној особи и желите да јој покажете колико вам је важна заједничка будућност. Повишен крвни притисак.
Водолија
Прилично сте нервозни на послу. Могуће је да се у вама пробудио страх од односа са ауторитетима, несигурни сте. Прилично сте оптерећени и на неки начин уплашени од реакције вољене особе. Тешко вам је да искажете своје емоције. Мучи вас несаница и хронични умор.
Рибе
Могуће је да ћете пружити прилику особи коју сте оценили као изванредног радника. Вратиће вам се вишеструко. Постоји једна сасвим необична особа која покушава да вам се приближи. Немојте је одмах у старту одбијати. Осетљив нервни систем.
EUR/RSD 117.5832
Најновије вести