Ован
Повољан је дан ако сте планирали путовање. Генерално, можете очекивати да ћете имати среће на пословном плану. Сада сте у мало тежем емотивном периоду па преиспитујете неке своје одлуке из прошлости. Смањите алкохол!
Бик
Очекује вас солидна ситуација. Послови вам иду сасвим стабилним током и све је у најбољем реду. Иако партнер тврди другачије, вама је његово понашање сумњиво и сматрате да постоји још неко. Склони сте упалним стањима.
Близанци
Могуће је да имате трему и да вам није лако да нађете довљно енергије и самопоуздања за нов пословни почетак. Дан је повољан за љубав, пред вама је период у којем ћете бити срећни с партнером. Болови у доњем делу леђа.
Рак
Имате пред собом много обавеза па је важно да се добро организујте и да се посветите послу. Можете се надати веома позитивним променама на пољу љубави. Очекује вас добра фаза на том пољу. Могућ је мањи пад имунитета.
Лав
Могуће је да ћете бити спремни да прихватите понуду коју сте добили и да наставите да развијате свој посао у добром смеру. Могуће је да имате честе несугласице с вољеном особом и да понекад мислите на прекид везе. Мањи пад енергије.
Девица
Пружа вам се шанса да напредујете. Сада је тренутак да покажете своју упорност. Партнеру прија то што сте му посвећени. Лепо вам је када сте заједно и љубавно поље вам је стабилно. Психосоматски проблеми.
Вага
Могуће је да немате добру комуникацију у пословном окружењу и да вам то ствара све већи притисак. Очекује вас дан у којем на љубавном пољу може бити занимљивих дешавања. Спремни сте за нова познанства. Кожа вам је осетљива.
Шкорпија
Могуће је да ће у пословном окружењу бити промена на које свесно нисте сасвим спремни. Вољена особа би вам могла показати да је спремна да заједно решите проблеме које имате из прошлости. Могући су мањи срчани проблеми.
Стрелац
Време је да се суочите с потешкоћама које вас очекују на пословном пољу. Немате ништа од бежања од проблема. Имали сте неке дилеме о томе да ли да приђете особи која вам се допада. Имате шансе за везу с њом. Веома сте осетљиви данас.
Јарац
Није претерано повољан дан па се потрудите да не ризикујете у било којем смислу. Желите да освојите особу до које вам је стало и нећете одустати док не будете успели у томе. Избегавајте алкохол и све пороке!
Водолија
Очекује вас веома повољан дан, током којег ћете имати могућност да реализујете све своје пословне планове. Десиће вам се ново познанство, које ће у вама пробудити интересовање и радозналост. Дан је повољан за љубав. Осећате се сасвим добро данас.
Рибе
Можете очекивати да ће вам се финансије стабилизовати и да ћете успети да остварите позитивне преокрете. Стабилна љубавна ситуација вам улива осећај мира. Задовољни сте односом који сте остварили с вољеном особом. Могући су проблеми са зубима.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести