Ован
Примећујете промене у пословном окружењу које вам не одговарају. Наредни период доноси вам изазове. Ушли сте у фазу монотоније с особом до које вам је стало и не знате како ту везу да промените. Подложни сте новим здравственим тегобама.
Бик
Пред вама је дан у којем ћете имати понуде за нови посао. Спремни сте да покушате нешто другачије на том пољу. Уколико сте слободни, спремни сте за љубавне авантуре и за нова познанства током дана. Могући су проблеми с тахикардијом.
Близанци
Уколико се бавите приватним послом, наредни период би вам могао донети побољшање зараде. Могуће су неке компликације на у емотивном плану. Поведите рачуна о грудном кошу!
Рак
Будети стрпљиви када је у питању ваше пословно поље. Имаћете оно што желите кроз неко време. Промените приступ у комуникацији с особом која вам се допада и успећете да је освојите. Осетљиви су вам дисајни путеви.
Лав
Потрудите се да се за сада држите неких сигурнијих пословних улагања. Није време за веће ризике на том пољу. Осећате нове проблеме у односу с вољеном особом и то вас оптерећује. Осетљиви су вам зуби и десни.
Девица
Порадите више на концентрацији ако желите да на време решите пословне проблеме. Пред вама је могућност да с вољеном особом остварите стабилну, искрену и повољну атмосферу. Данас ће вам пријати одмор.
Вага
Не би требало да очекујете веће проблеме на пословном пољу. Ситуација вам је прилично стабилна. Веома сте заљубљени у нову особу, која вам изгледа као оличење идеалног партнера. Имате много позитивне енергије у себи.
Шкорпија
Могуће су компликације на послу. Финансије су вам поготово нестабилне. Ваша самоћа почиње да вам смета. Нисте задовољни околностима на емотивном пољу. Грудни кош вам је осетљив.
Стрелац
Склони сте прављењу мањих грешака на послу. Ипак, не би требало да буде значајнијих последица. Могуће је да ћете се веома лако упустити у флерт с особом која нема искрене намере према вама. Осетљиви сте и подложни здравственим проблемима.
Јарац
Очекује вас веома добра прилика за покретање посла који ће вам значајно побољшати зараду. Двоумите се између две особе које вам изазивају радозналост. Доста тога вас збуњује када су осећања у питању. Проблеми с грлом.
Водолија
Често имате проблема са самопоуздањем када је у питању посао. Немојте увек све да радите на лакши начин! Прошлост вам не да мира, али долази период у којем коначно можете научити да волите себе. Проблеми са синусима.
Рибе
Судбина је на вашој страни и доноси вам значајне промене на пољу посла, као и побољшање зараде. Прија вам мања дистанца од вољене особе да бисте стигли да пресаберете утиске о вашој вези. Проблеми с леђима.
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести