Ован
Умете да заблистате у правом тренутку, а партнер не може да остане равнодушан на ваш шарм и појаву. Уколико вам је стало да се разликујете у односу на сараднике, осмислите оригиналан наступ. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.
Бик
Важно је да се препустите својим емотивним жељама. Имате велики број обавеза и желите да све функционише на беспрекоран начин. Обратите пажњу на нечију идеју или на користан савет. Подстичите код себе оптимизам и самопоуздање.
Близанци
Годи вам нечије интересовање, али потајно прижељкујете да опробате свој шарм и способности у новом друштву. Делујете самоуверено у ситуацијама за које ваши сарадници немају довољно практичног искуства или храбрости. Правилно усмеравајте креативну енергију.
Рак
Узалуд прикривате нерасположење, ваши поступци говоре о томе шта мислите или осећате. Имате лош предосећај у вези са новим догађајима на пословној сцени, стога губите интересовање за договор. Потрудите се да побољшате психофизичку равнотежу.
Лав
У сусрету са вољеном особом покажите искрене намере, пробудите неке уснуле жеље и потиснуте емоције. Подстичите код себе радозналост, али немојте прекорачити оквире истине. Важно је да процените најбољи тренутак за акцију. Сачувајте добро расположење.
Девица
Прати вас романтично расположење, тако да нечије речи или поглед у вама подстичу лавину позитивне енергије и осећања. Делујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку. Акумулирајте позитивну енергију.
Вага
У сусрету са вољеном особом нема потребе за мистификацијом, на такав начин свако постаје жртва сопствених заблуда. Препустите сарадницима да доказују своје способности у ситуацијама које вас замарају. Вечерње сате проведите на мирнији начин.
Шкорпија
Имате сувише романтичну слику о једној особи, не будите наивни. Потребно је да ствари посматрате у оквирима реалности. Ваш успех губи прави смисао пред сарадницима који оспоравају ваше способности или заслуге. Обратите пажњу на своје здравље.
Стрелац
Будите реални и умерени у захтевима. Очекује вас партнерово неразумевање или одбијање. Нема потребе за великим оптимизмом при покушају да промените пословни поредак или нечије мишљење. Разрешите своје унутрашње конфликте.
Јарац
Вољена особа жели да вам изађе у сусрет, али ви сте заокупљени субјективним мерилима. Не примећујете нечији сигнал или знак добре воље. Потрудите се да своје обавезе решавате на интелигентан начин и без сувишне приче. Избегавајте стресне ситуације.
Водолија
Стало вам је да остварите своје емотивне намере, тако да не обраћате пажњу на партнерове примедбе. У одређеним приликама превише истичете личне заслуге, због тога околина реагује на различите начине. Пријаће вам витамини и више течности.
Рибе
Лако вас је узнемирити и покренути на емотивну реакцију. Превише бринете због нечијих речи. Непотребно форсирате одређене пословне ситуације. Размислите, све има своју цену и улог. Очекује вас добитак, али и резигнација. Пријаће вам боравак у природи.
EUR/RSD 117.3388
Најновије вести