„ДНЕВНИК” НА ЛИЦУ МЕСТА: Три жене погинуле код Каћке петље

У тешкој саобраћајној несрећи, која се десила око 12.30 часова на Зрењанинском путу у близини Каћке петље на излазу из Новог Сада, на лицу места погинуле су три жене, а мушкарац Н. А. (27) задобио је тешке политрауматске повреде и смештен је на Одељење анестезије и интензивне терапије у Ургентном центру Клиничког центра Војводине.
1
Фото: Дневник.рс

Како „Дневник” незванично сазнаје, у тој несрећи погинуле су рођене сестре Вида М. (21) и Добрила М. (27) из Ђурђева, које су биле „алфа ромеу”, као и Љиљана М. (62), из Новог Сада, која је била за воланом „опела”.

Младић Н. А., је примљен у Ургентни центар с тешким политрауматским повредама. После комплетне дијагностике и указане медицинске помоћи, пацијент је смештен на Одељење анестезије и интензивне терапије ради даљег праћења. Пацијент је тренутно хемодинамски стабилан под сталним надзором лекара, саопштено нам је из КЦВ-а.

По незваничним информацијама, несрећа се догодила када је „опел” новосадских регистарских таблица, којим је управљала Љиљана М., претицао други аутомобил и директно налетео на аутомобил „алфа ромео”, такође новосадске регистрације, у којем су настрадале две женске особе, возач Небоја А. повређен.

Фото: Dnevnik.rs

Одмах по удесу на терен су изашле три ургентне екипе, ватрогасци, полиција и екипе ЈКП „Лисје”, који су се задржали око два сата.

Фото: Dnevnik.rs

За време увиђаја саобраћај је преусмераван на Каћ и Ђурђево, а теретњаци који су се задесили у колони, морали су да сачекају да се возила и шут уклоне с места несреће.

Л. Р.

Фото: Р. Хаџић

EUR/RSD 117.5400
Најновије вести