Локализован пожар у магацину у Луци Београд (видео)

БЕОГРАД: Рано јутрос у Луци Београд запалио се магацин. Куљао је густ црн дим а ватра је била огромна, јавио је репортер ТВ Прве. Ветар је отежавао гашење, али је ипак пожар локализован.
ТВ Прва принтскрин
Фото: ТВ Прва принтскрин

Ватрогасци су после више од два сата локализовали пожар који је око 6.00 избио у приватном магацину у Луци Београд. Нема повређених. За сада се не зна узрок пожара, јавио је РТС.

Дакле, локализован је пожар који је око 5.55 избио у приватном магацину у Луци Београд. Нема опасности да се ватра прошири и захвати суседене објекте. Ватрогасци улазе у објекат и рашчишћавају га.

Према првим извештајима нема повређених јер је пожар букнуо у згради у којој нема људи.

Милош Мајсторовић командант ватрогасних екипа каже за ТВ Прва да је на било терену 13 ватрогасних возила, с најмање 46 ватрогасаца. Према његовим речима, у току је замена људства јер су ватрогасци који су стигли први на лице места већ преуморни.

Он је раније истакао да је спречено ширење ватре.

Репортер ТВ Прве је јављао и да су се ватрогасна возила смењивала, због количине воде која је потребна да би се ватра ставила под контролу. Међутим, ветар који је дувао отежавао је рад ватрогасцима.

На терену су и екипе Електродистрибуције која је дошла како би искључила струју у том делу града.

Густ црни дим појавио се око 6 сати изнад Дорћола, а када се ватра распламсала видео се и на Новом Београду и Земуну.

Б92, РТС

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести