Повређена девојка пронађена крај пута код Каћа

Непозната девојка пронађена је данас поподне на путу Зрењанин - Нови Сад, код Каћа.
hitna
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Портпарол Хитне помоћи доктор Зоран Круљ, потврдио је за наш лист да је њихова екипа интервенисала око 17.35 часова на Зрењанинском путу код Каћа.

- Пронађена је женска особа старости око 23 године која је, после указане помоћи, превезена на одељење реанимације Ургентног центра КЦВ - истакао је др Круљ.

Како су истакли у Ургентном центру Клиничког центра Војводине примљен је пацијент НН (женског пола) која је  довежена СХМП у пратњи лекара, а у тешком општем стању и без свести а са видљивим знаковима крварења. Одмах по пријему предузети су реанимациони поступци, а спроведена је додатна дијагностика и интензиван конзервативни третман, истакли су у Ургентном центру Клиничког центра Војводине.

Да ли је девојка повређена у удесу или на неки други начин утврдиће истрага.

Pomoćnik u tra…
06.02.2023 • 18:56
Sećam se pre nekih 6-8 godina u ovo zimsko vreme na putu Novi Sad - Zrenjanin, gola oranica, zima, na jupolovim kantama sedele devojke raspoređene duž puta, samo suknjica a noge gole, smrzava se i čeka mušteriju. Ko ih je rasporedio da rade za njega, trebalo bi njega golog zavezati na zimi a posle da ga pripadnici pendrecima natamburaju da mu više nepadne na pamet da prebije neku devojku i tera da se prostitucije za njega
EUR/RSD 117.3161
Најновије вести