Четворица младића отели тинејџера из Сремске Каменице

Брзом и ефикасном акцијом припадника Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, расветљена је отмица осамнаестогодишњег младића и ухапшена су четворица осумњичених за ово кривично дело, саопштила је Полицијска управа из Новог Сада.
Policija Foto pixabay.com
Фото: pixabay.com

Они су намамили осамнаестогодишњака, везали га и стрпали у гепек, односно отели, а потом позвали његовог оца и тражили 200.000 евра како би му вратили сина.

Отац отетог младића, из Сремске Каменице, отмицу је пријавио полицији у ноћи између суботе и недеље око 3.30 часова.

После интензивне потраге, полиција је јуче, на Клиси, у гепеку аутомобила, пронашла неповређеног младића и осумњичене Новосађане М. Р. (20), С. Б. Ђ. (20), Г. Б. (20) и једног седамнаестогодишљака. Тројици двадесетогодишњака је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени вишем јавном тужиоцу у Новом Саду, док ће осумњичени малолетник  бити приведен надлежном судији Вишег суда у Новом Саду.                      

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао је припадницима Полицијске управе Нови Сад на изванредно изведеној акцији и истакао да је ово још једна потврда да полиција даноноћно чува своје грађане и да неће дозволити да било ко угрожава живот и будућност наше деце.

- Јасно стављамо до знања да ћемо се свакодневно супротстављати и сузбијати свако понашање и активности које би, на било који начин, могле да угрозе безбедност грађана. Да за криминалце у нашој земљи нема места и да је српска полиција у потпуности спремна да одговори на све сложеније безбедносне изазове, ризике и претње - поручио је министар Гашић.

Д. Н.

EUR/RSD 117.3161
Најновије вести