Kонференција Tomorrow, највећи европски крипто, НФТ и Метаверз догађајј

„Конференција Tomorrow, највећа европска крипто НФТ и Метаверз конференције, одржаће се од 13. до 15. маја у БелекспоЦентру у Београду - осим дневног програма који ће представити последње светске трендове из ових сфера, биће организоване и журке на којима ће наступити светске музичке звезде, у сарадњи с фестивалом Егзит.
Kriptovalute Foto: Freeeimages.com
Фото: Freeeimages.com

На конференцији ће се, кроз предавања и панеле највећих светских стручњака из ових области, говорити о свим сегментима блокчејна и криптовалута, укључујући “рударење”, улагање у криптовалуте и однос криптовалута и “обичног” новца. У плану је скоро 100 говорника, седам ексклузивних панела и више од 50 предавања.

Први пут, учесници панела, лоцирани по целом свету, биће представљени као аватари у виртуелном простору, у Метаверзу, а говорници на бини носиће виртуелне наочаре. Они ће разговарати на тему НФТ-јева, док ће публика моћи да их посматра на ЛЕД екранима у реалном времену. Посетиоци ће, први пут у Србији, моћи да тргују НФТ-јевима у хуманитарне сврхе. О гејмингу и НФТ-у говориће Весли Елул. Егзит фестивал и један од водећих продуцената електронске музике Мацео Плеџ, лансираће специјалну НФТ колекцију током Tomorrow конференције.

И. Р.

EUR/RSD 117.4284
Најновије вести