Мало сунца, мало облака

НОВИ САД: Преовлађујуће суво уз делимично разилажење облака и краткотрајне сунчане интервале. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура -3, а максимална 5 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Преовлађујуће суво уз делимично разилажење облака и краткотрајне сунчане интервале. Ветар слаб источни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура -4, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: На северу преовлађујуће суво уз делимично разилажење облака и краткотрајне сунчане интервале. У осталим пределима облачно са мало слабог снега. Ветар слаб источни, на југу северни. Притисак испод нормале. Минимална температура -5, а максимална 6 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу ујутру мраз, а током дана следи отопљење уз сунчане периоде. Само у Тимочкој Крајини облачно и хладно уз слаб снег. Поподне постепено наоблачење долази са југа и условиће слабу кишу у јужним пределима касније поподне и увече.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може бити нешто повољнија за хронично оболеле и осетљиве особе. Известан опрез се саветује астматичарима и кардиоваскуларним болесницима, нарочито у јутарњим сатима. Могући су главобоља и несаница.  У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.4849
Најновије вести