По подне пљускови

​​​​​​​Очекује се променљиво облачно и релативно топло време, уз наоблачење током дана са местимичном кишом и пљусковима.
kisa pljuskovi
Фото: Dnevnik, arhiva

НОВИ САД: Променљиво и релативно топло уз наоблачење током дана са местимичном кишом и пљусковима по подне и увече. Ветар умерен југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 12, а максимална 24 степена.

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно и релативно топло уз наоблачење током дана са местимичном кишом и пљусковима, најпре на западу Србије. Ветар умерен јужни и југоисточни, у јужном Банату појачан. Притисак око нормале и у опадању. Минимална јутарња температура 10, а максимална 25 степени.

СРБИЈА: Променљиво и релативно топло уз наоблачење током дана са местимичном кишом и пљусковима, најпре на западу Србије. Ветар умерен јужни и југоисточни. Притисак око нормале и у опадању. Минимална јутарња температура 8, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: Прва четири дана идуће седмице хладније са честом и обилном кишом уз значајан пораст водостаја на рекама и могуће мање локалне поплаве.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољна биометеоролошка ситуација за већину хроничних болесника и осетљивих особа. Додатна опрезност и смањење физичких напора нарочито се саветује цереброваскуларним и срчаним болесницима. Болови у мишићима и главобоља су очекиване метеоропатске реакције. Максимална пажња се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.4680
Најновије вести