Радна времена за државни празник, у понедељак, 11. новембра

БЕОГРАД: На државни празник - Дан примирја у Првом светском рату - у понедељак 11. новембра, поједине установе и објекти имаће измењено радно време, продавнице и бензинске станице ће углавном радити, а паркирање се неће наплаћивати.
posta srbije
Фото: Tanjug (S. Gazdić ilustracija)

Широм Србије дежураће 75 пошта. Главна пошта у Београду, у ул. Таковска 2, као и поште на граничним прелазима и административним прелазима радиће нон-стоп, осим поште на граничном прелазу Чукарка у Прешеву, која ће радити у периоду од 7 до 18.30 часова.

У Београду ће, у периоду од 8 до 15 сати, радити поште у Савској 2, Главној 8 (Земун), Шумадијском тргу 2а и у Пилота Михаила Петровића 8-12. Од 8 до 19 часова биће отворена пошта у ТЦ "Стадион Шопинг Меркатор", док ће од 7 до 20 сати радити испоставе у свим објектима "Универекспорта", као и по једна пошта у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланци и Футогу.

Дежураће и две поште у Панчеву - у Светог Саве 11 (од 8 до 15 часова) и Доситеја Обрадовића 8К (од 8 до 12 сати), као и једна пошта у Вршцу, у Жарка Зрењанина 15 (од 8 до 15 часова).

У Сомбору ће радити и пошта у Доситеја Обрадовића 12 (од 8 до 15 сати), а у Сремској Митровици она у ТЦ "Рода" (од 8 до 19 часова).

Пошта у шабачком ТЦ "Рода" биће отворена од 8 до 14 часова.

У Суботици ће пошта у ТЦ "Мерцатор" радити од 8 до 20.30 сати, док ће у Крагујевцу до 20 часова бити отворене поштанске испоставе у ТЦ "Плаза" и ТЦ "Рода". Две поште у Нишу радиће од 8 до 15 сати - у Улици Вожда Карађорђа 13 и у Димитрија Туцовића 26.

По једна пошта, у периоду од 8 до 15 часова, радиће у Бору (Ђорђа Вајферта 1), Ваљеву (Вука Караџића 5), Врању (Краља Стефана Првовенчаног 49), Краљеву, (Цара Лазара 37), Новом Пазару, Крушевцу (Немањина 2), Лесковцу (Светозара Марковића 1), Смедереву (Карађорђева 10), Ужицу (Обилићева 2), Чачку (Градско шеталиште 28), као и у Зајечару, Јагодини, Параћину, Кикинди, Пријепољу, Златибору Пожаревацу, Прокупљу, Лозници и Аранђеловцу.

Бензинске станице на државним путевима И и ИИ реда и општинским путевима на територији града Београда радиће нон-стоп, а остале бензинске станице у граду најмање од 6 до 20 сати.

Биоскопи у Београду у понедељак ће имати додатне преподневне пројекције, углавном анимираних филмова.

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести