ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА  Мало свежије

НОВИ САД: Свежије уз променљиву облачност са сунчаним интервалима.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Временска прогноза Фото: Дневник.рс/метеос.рс

Рано ујутру је могућа киша, а током дана суво с мањом шансом за краткотрајну кишу поподне. Ветар слаб северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 24 степена.

ВОЈВОДИНА: Мало свежије и пријатније време уз променљиву облачност са сунчаним интервалима током дана, док је ујутру могућа киша. По подне постоји могућност кише. Ветар слаб северни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 24 степени.

СРБИЈА: Још мало свежије и пријатније време уз променљиву облачност са сунчаним интервалима и могућом кишом и локалним пљусковима. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 28 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду свеже с кишом и пљусковима повремено. У четвртак и петак претежно сунчано уз хладно јутро и умерено топло током дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно повољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима. Код метеоропата су могући реуматски болови и нерасположење. Опрез се препоручује свим учесни-цима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5248
Најновије вести