Емисија о Србији на глобалној ТВ5 Монд

БЕОГРАД: На глобалној ТВ мрежи ТВ5 Монд (Монде), програму за Европу, биће премијерно емитована путописна репортажа о Србији у оквиру серијала " Embarquement “, најављују из Туристичке организације Србије (ТОС).
1
Фото: Youtube Printscreen

 У оквиру репортаже биће приказано културно-историјско наслеђе, архитектура и гастрономија, као и вински путеви туристичких дестинација. 

ТОС је почетком маја 2018. организовала студијску посету француске телевизијске екипе ТВ5 Монд уз подршку и у сарадњи са ТО Топола Опленац, Задужбином на Опленцу, ТО Нови Сад и ЈП Београдска тврђава. 

ТВ5 Монде је члан Европске радиодифузне уније и једна је од три највеће глобалне телевизијске мреже. Емисија " Embarquement “, у оквиру које је ће бити приказана репортажа о Србији, емитује се једном месечно и има веома високу гледаност, у просеку 21 милион гледаоца. 

Очекује се емитовање још две епизоде о Србији на овој телевизијској мрежи  „Clin d''ceil sur le Monde - Serbie“ и "Le Danube vu de Belgrade“ .

Из ТОС-а истичу да су и ове године наставили интензивне промотивне и маркетиншке кампање на глобалним телевизијама, које значајно доприносе повећању свести о Србији као веома привлачној туристичкој дестинацији, као и позитивном имиџу земље. 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести