Фиксна телефонија опет у Пошти

Директор ЈП „Пошта Србије” Милан Кркокабић најавио је да очекује да ће од јесени то предузеће увести услуге фиксне телефоније и понудити обједињени пакет услуга, који ће чинити фиксна

телефонија, кабловска телевизија и интернет.

– Ускоро ћемо моћи да понудимо обједињени пакет услуга по цени која је неупоредиво приступачија од било којег оператера у Србији – рекао је Кркобабић, и додао да је Пошта за ту услугу фиксне телефоније већ поднела потребне захтеве. – Наша предност је покривеност целокупне територије Србије.

Он је подсетио на то да се то предузеће раније бавило услугама фиксне телефоније, које су, додао је, 1997. године издвојене у „Телеком Србија”.

Директор „Поште Србије” је новинарима, након што је испратио нових 219 поштанска возила на пут широм Србије, рекао да грађани имају поверење у „Пошту Србије” и да ће то предузеће настојати да реализује нова технолошка решења и примени их.

– Управо инвестирање у ИТ технологију је кључ. Компанија мора да расте и развија се, пре свега у технолошком смислу. Настављамо улагање у информационе технологије, и као један од кључних сектора за савремене поште у свету – рекао је Кркобабић.

Он је додао да очекује да ће Пошта од јесени имати обједињени пакет услуга, односно „пакет канала које нема нико по најнижој могућој цени”.

– Мислим да ценовно можемо ићи и мало доле – рекао је Кркобабић, и додао да се тешко можете изборити с конкуренцијом „ако она нуди три ствари ођедном, а ви само једну”. – Али, ако истовремено одрадите неколико ствари – а у овом пакету имаћемо фиксну телефонију, интернет и кабловски систем, а цена је приступачнија – нема разлога да не будемо ценовно бољи и бићемо.

Е. Дн.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести