Имовина конфекције "Беко" поново на добошу

БЕОГРАД : Стечајни управник Београдске конфекције "Беко" огласио је нову продају имовине предузећа јавним надметањем, а купац се поново тражи за пословни простор у центру Београда, одмаралиште у Белановици, зграду текстилне индустрије у Ковину, те ситан инвентар, метражу и одевне предмете.
1
Фото: Dnevnik.rs

Цене оглашене имовине, према писању портала еКапија, ниже су у односу на претходни покушај продаје, па ће потенцијални купац за фабрику у Ковину сада морати да издвоји најмање 293.000 евра.

Такође, наводе, за одмаралиште у Белановици купац морати ће да издвоји 55.000 евра, а за два пословна простора у центру престонице површине 660 и 1.097 квадратних метара 3,4 мил евра.

Јавно надметање, кажу, одржаће се 26. септембра, а рок за подношење пријава за учешће на надметању је 19. септембар ове године.

Како подсећа портал, део имовине Београдске конфекције Беко, зграду текстилне индустрије у Лазаревцу, купио је турски инвеститор Бирлешик текстил, који, како пишу, планира да до краја 2017. године покрене производњу и у првој фази запослити 600 људи.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести