Чадеж: Летујући у Србији чувамо посао и децу запослених

КОПАОНИК: Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж позвао је с Копаоника грађане Србије да летују у својој земљи, јер ће тако на најбољи начин помоћи и хотелијерима и угоститељима које је криза највише погодила, пре свега запосленима у овом сектору и њиховим породицама, али и својој привреди и држави.
kopaonik
Фото: Ilustracija/ pixabay.com

Чадеж је позвао и медије да то подрже, да утичу на наше људе да летују у Србији и најавио да ће и он лично исто учинити тако што ће свој годишњи одмор провести на Копаонику.

Летоваћу овде на Копаонику, јер овде је, верујте, предивно, рекао је Чадеж новинарима на обележавању почетка летње туристичке сезоне у друштву запослених у Гранд хотелу на Копаонику.

На овај начин Чадеж је поручио свима који се сада одлучују где ће ове године летовати, да ће својом одлуком да лето проведу у Србији, помоћи запосленима у домаћим туристичким центрима.

Одлуком да летујемо у Србији, бар ове године, можемо да сачувамо радна места ових људи. МК група је инвестирала у овај комплекс око 50 милиона евра до сада, а триста људи, триста њихових породица живи и зависи од тога да ли ћете ви овде доћи. Дакле, вашом одлуком да овде проведете свој годишњи одмор ви помажете и Александру и Ивану и Миловану и Драгану и Пеђи, који долазе из целе Србије и њиховим породицама, њиховој деци, поручио је Чадеж.

Сада је посебно важно, апеловао је председник Привредне коморе Србије, да мислимо на то када дајемо новац, да када нешто урадимо имамо на уму шта то значи за нас, за наше породице и за нашу земљу.

Данас је заиста велики дан за Копаоник али и велики дан за Србију и за српску привреду. После свега овога што нам се дешавало, после пандемије која је задала највећи ударац нашем туристичком и угоститељском сектору, отварамо летњу сезону овде на Копаонику. Радује ме што се хотели пуне и што су људи заинтересовани да овде летују више него претходних година, рекао је Чадеж.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести