Друга продаја имовине Индустрије меса и конзерви „29. новембар”: Силоси, млинови, њиве за 59 милиона динара

Агенција за лиценцирање стечајних управника по други пут огласила је продају имовине некада познате Индустрије меса и конзерви „29. новембар” АД Суботица у стечају.
29. novembar subotica
Фото: Youtube Printscreen/RTV

Почетна цена имовине је 59.160.724.03 динара, а јавно надметање одржаће се 15. маја у Агенцији за лиценцирање стечајних управника – Центар за стечај одељења у Новом Саду.

Најзначајнију имовину Индустрије меса и конзерви „29. новембар” чине непокретности на више локација. Продају се силос и мешаона сточне хране – технолошки комплекс који има 14 објеката уписаних као зграде пољопривреде. Продају се и пољопривредна апотека и још седам објеката, надстрешнице, као и зграда бензинске станице, колска вага, млин од 209 квадрата.

Продаје се и управна зграда, у оквиру које има четири објекта у Суботици, као и малопродајни објекат у Чантавиру. На продају су и продајни објекти привременог карактера, које чине три киоска у Суботици. Од земљишта продаје се 58 хектара, 45 ари и 50 квадратних метара, од чега је пољопривредно земљиште нешто више од 57 хектара. У огласу је наведено да је земљиште које су нуди на продају предмет Уговора о закупу обрадивог пољопривредног земљишта с роком важности до 15. новембра ове године.

У почетној цени су и опрема и инсталације силоса и мешаоне и друга опрема, као и дугорочни финансијски пласман. Реч је о потраживању од радника по основу откупа станова према спецификацији и 937 акција предузећа Пољопривредна стручне службе а. д. Суботица.      

Љ. М.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести