Ер Србија 21. маја обнавља летове за Франкфурт и Цирих

БЕОГРАД: Летовима за Франкфурт и Цирих 21. маја Ер Србија почиње да обнавља редован путнички саобраћај, речено је Танјугу у националној авиокомпанији Србије.
er srbija
Фото: Air Serbia

Српски авиопревозник летеће од идуће недеље и за Лондон и за Беч, чиме ће бити настављено повезивање Београда са градовима у Европи.

Све је спремно, од идуће недеље наши авиони поново обнављају редован путнички саобраћај ка Лондону, Бечу, Цириху и Франкфурту, рекао је Никола Вукомановић из Ер Србије.

Каже да ће број недељних летова зависити од потражње путника, али и од ограничења регулаторних органа у земљама до којих Ер Србија лети.

Истовремено радимо и на обнављању регионалних линија и до краја дана или сутра биће познато до којих градова у региону ћемо летети, навео је Вукомановић.

Захвалио је путницима на разумевању и стрпљењу и додао да имају у Ер Србији велики број позива, као и да контакт центар компаније покушава да одговори на све упите, било да је реч о промени датума дестинације или о коришћењу ваучера које су добили за отказане летове у претходном периоду.

Вукомановић додаје да путници могу да сазнају ред летења и број полазака на сајту Ер Србије, као и на друственим мрежама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести