Ер Србија обнавља летове из Краљева, више летова из Ниша

БЕОГРАД: Летом ЈУ 2602 на релацији Краљево-Беч данас у 8 часова Ер Србија је почела обнову летова са Аеродрома Морава у Краљеву, трећег аеродрома у Србији са којег српска национална авио-компанија ради.
a
Фото: Youtube Printscreen

Уједно, Ер Србија наставља и са поновним успостављањем авио-саобраћаја са Аеродрома Константин Велики у Нишу.

За среду 1. јула најављен је први лет од Ниша до Салцбурга, а за четвртак, 2. јула и први лет до Хановера после прекида узрокованог пандемијом корона вируса, саопштио је национални авио-превозник.

"Изузетно смо задовољни што постепено обнављамо све више летова и тако проширујемо нашу понуду са свих аеродрома са којих летимо у Србији. Летови из Ниша и Краљева изузетно су значајни зато што је реч о градовима ка којима гравитира велики број становника јужне Србије, односно западне Србије и Шумадије. Све оне који се одлуче да Ер Србијом путују са аеродрома Морава и Константин Велики очекује наша традиционално добра услуга по повољним ценама", рекао је генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.

Саобраћај из Краљева успостављен је 17. децембра прошле године, летовима између овог града и Беча.

Када је рец о обнови саобраћаја Ер Србије из Ниша, она је почела 16. јуна ове године и то летовима за Франкфурт (Хан) и Нирнберг.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести