Ер Србија ове године превезла 25 одсто више путника него лане

Национални авио-превозник „Ер Србија”, после рекорда у октобру, бележи раст броја превезених путника и у новембру, и то од 25 одсто у односу на исти месец прошле године.
er srbija avion
Фото: Youtube Printscreen

Како је саопштено из „Ер Србије”, овог месеца је већ после 20 дана надмашен резултат из истог месеца лане, а прогнозе су да ће крајем новембра бити премашен прошлогодишњи укупан број превезених путника.

На линијама „Ер Србије” забележено је и повећање попуњености капацитета за превоз путника од девет процената на годишњем нивоу. Тиме је компанија забележила одличан резултат у индустрији коју карактерише јака и оштра конкуренција.

– Задовољни смо резултатом, али још више чињеницом да путници одлично реагују на нашу понуду – изјавио је директор „Ер Србије” за комерцијалу и стратегију Јиржи Марек. – Пратимо дешавања на тржишту и водимо рачуна о томе да путници увек добију добру услугу по повољним ценама. Уз нове дестинације које смо покренули летос, спремамо и нова изненађења, што ће, уверен сам, бити прави потез и нешто што ће генерисати још већи раст „Ер Србије”.

Национални авио-превозник је ове године, успостављањем директних летова ка чак девет нових дестинација из Београда и 12 из Ниша, забележио најснажнију експанзију од када послује под именом „Ер Србија”, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести