Ер Србија почиње продају карата за 12 нових авио линија

НИШ: Авио-компанија Ер Србија од сутра ће почети продају карата за 12 линија од јавног интереса из Ниша, а повратна карта може да се купи по почетној цени од 48 евра.
avion er srbija
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Како су навели у тој компанији, први летови на новим линијама почеће од 15. јула, а авиони српског националног авио-превозника саобраћаће до Нирнберга, Франкфурта (Хан), Хановера, Фридрихсхафена, Карслруеа, Салцбурга, Рима, Болоње, Будимпеште, Гетеборга, Љубљане и Тивта.
Ниш ће са тих 12 европских градова из Немачке, Аустрије, Италије, Мађарске, Шведске, Словеније и Црне Горе бити повезан са најмање два лета недељно, преноси сајт б92.

"Летове це обављати авион типа ербас А319 са ознакама Ер Србије. Циљ нам је да нашим путницима понудимо добру услугу по најбољим ценама", рекао генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.
Ер Србија летеће из Ниша на основу резултата међународног тендера за линије од јавног значаја који је расписала Влада Србије, а којим је омогућено повезивање десет округа у Србији са шест земаља ЕУ и Црном Гором.

Почетне цене повратних карата биће, како је наведено у саопштењу, од 48 евра за Гетеборг и Тиват, 51 евро за Франкфурт (Хан), 52 за Болоњу, 53 за Љубљану, 55 за Карслруе, 60 за Нирнберг и Фридрихсхафен, 61 за Хановер и Будимпешту, 62 евра за Салцбург, као и 73 евра за Рим (Фјумицино).

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести