Ер Србија успоставила сарадњу с ИТА ервејзом

БЕОГРАД: Српска национална авио-компанија Ер Србија успоставила је сарадњу са италијанском националном авио-компанијом ИТА ервејз, како би путницима омогућили већи избор дестинација и бољу повезаност преко својих матичних аеродрома.
er srbija
Фото: Tanjug (video)

Како је саопштено из Ер Србије, ова компанија је међу првима која је постигла ову врсту споразума са компанијом ИТА ервејз, која је почела да обавља ваздушни саобраћај у октобру ове године.

Авио-компанија Ер Србија је своју ЈУ ознаку за лет поставила на летове ИТА ервејза из Рима за две међународне дестинације, Атину и Тирану, као и на локалне летове за девет одредишта у Италији, Бари, Бриндизи, Ђенову, Катанију, Ламеција Терме, Палермо, Торино, Трст и Венецију.

Италија представља веома важно тржиште, како за Србију, тако и за регион, чиме се јасно потврђује стратешки значај успостављеног партнерства. Радује нас што настављамо да негујемо традиционално добре односе са италијанским националним авио-превозником и истовремено нам је драго што на овај начин доприносимо унапређењу и јачању културних и економских веза између наших земаља, рекао је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести