Ер Србија увела лет Ниш Истанбул, карте и за 7.434 динара

БЕОГРАД: Ер Србија вечерас је успоставила директне летове на линији Ниш-Истанбул, а авиони српске националне авио-компније са аеродрома "Константин Велики" до града на Босфорском мореузу летеће два пута недељно, уторком и суботом.
avion er srbija
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Виши менаџер продаје у Ер Србији Бошко Рупић рекао је да Истанбул за Ер Србију представља изузетно важно тржише и да им је велико задовољство што ће унапређење понуде допринети јачању комерцијалне и туристичке активности између Србије и Турске.

"Посебно нас радује што смо и југ Србије повезали са Истанбулом, једном од најпопуларнијих дестинација из наше мреже, до које већ летимо из Београда", навео је Рупић, наводи се у саопштењу Ер Србије.

Путници Ер Србије карте на тој релацији могу пронаћи по цени почев од 2.478 динара по правцу, док најнижа повратна карта кошта 7.434 динара.

Из Ер Србије наводе и да ће наредних дана из Ниша успоставити редовне летове ка Београду, Франкфурту (Хан), Келну и Љубљани.

Поред тога, током летње сезоне обављаће сезонске летове на линијама Ниш-Тиват и Ниш-Атина.

Ер Србија ће, како наводе у саопштењу, на новим линијама из Ниша саобраћати до 31. децембра 2023. године, на основу резултата тендера за обављање услуга ваздушног превоза на линијама од јавног интереса који је расписала Влада Србије.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести