Ер Србија: Већи број чартер летова до турских летовалишта

БЕОГРАД: Ер Србија, национална авио-компанија реализоваће 17 летова за Анталију и два за Бодрум до краја јула, док је за август планирано 20 летова до Анталије и три до Бодрума.
avion er srbija
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Укупно је планирано да се до ових најпопуларнијих дестинација на турској обали у чартер саобраћају обави 55 ротација, односно 110 летова до краја текуће летње сезоне.

С друге стране, број летњих чартер летова повећава се од недеље до недеље, имајући у виду повећану тражњу, наводи се у саопштењу.

"Изузетно нас радује чињеница да је летњи чартер саобраћај заживео у одређеној мери, чак и у оваквој сезони када су присутна ограничења у путовањима услед пандемије корона вируса. Уверени смо да је велико интересовање путника за летовање у Турској због тога што та земља није увела ограничења у путовањима за наше држављане. Такође, постоји континуирана добра сарадњу са нашим партнерима из туристичких агенција, која је кључни елемент успеха овог пројекта", изјавио је Бошко Рупић, виши менаџер агентске и корпоративне продаје у Ер Србији.

Сезона чартер летова до најпознатијих турских летовалишта наставиће се и у септембру, када ће Ер Србија обавити још 12 летова за Анталију и један ка Бодруму, чиме ће омогућити путницима да и поред свих отежавајућих околности отпутују на одмор.

Сви летови за Турску се обављају авионима боинг Б737 и ербас А319 са по 144 седишта, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести