Гасни сектор да се мења - нема коалиције са корупцијом

БЕОГРАД: Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић рекла је данас да мора да дође до промена у начину пословања "Србијагаса" и повезаних предузећа, јер гасни сектор може да буде најразвијенији део енергетике, а не фирме којима је стално потребна помоћ државе.
zorana mihajlovic
Фото: mgsi.gov.rs

"Министарство је ту да буде подршка, али било која врста бахатости и личних интереса не долази у обзир и то нећу да дозволим. Верујем да је медијима много занимљивије кад се неки састанак не одржи него кад се одржи, али за мене је много важније да направим резултат у овом ресору, јер је то резултат за Србију", рекла је она за ТВ Хепи.

У саопштењу се наводи да је она додала да ако се неки појединци труде да одређена предузећа буду потпуно затворена према ресорном министарству онда то говори да имају нешто да сакрију.

"Недопустиво је да директори гасних предузећа посредно шаљу поруке да им директор ''Србијагаса'' забрањује да дођу на састанак", изјавила је она.

Михајловићева је поручила да СНС има коалицију са СПС-ом, али нема коалицију са бахатошћу, личним интересима и корупцијом.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести