Главна тема КБФ: Свет после ковида19 - нови извори раста

БЕОГРАД: Централна тема овогодишњег Копаоник бизнис форума (КБФ), који ће бити одржан од 24. до 27. маја у Београду, јесте "Свет после ковид-19: Нови извори раста у промењеним условима пословања", саопштио је Савез економиста Србије.
kopaonik biznis forum
Фото: Logo

Услед пандемије вируса ковид-19, Програмски одбор Копаоник бизнис форума је након низа консултација са медицинским делом кризног штаба донео одлуку да се 28. скуп одржи у тзв. хибридној форми, без присуства публике.

Форум ће бити одржан у хотелу Метропол Палас у Београду од 24. до 27. маја, уз поштовање свих епидемиолошких правила, што подразумева лимитирани број учесника.

На самом догађају ће бити присутни сви модератори и панелисти, представници медија, као и ограничени број посетилаца, представника партнера и спонзора овог догађаја.

Сви заинтересовани учесници моћи ће потпуно бесплатно и без регистрације да током четири дана прате директан пренос Форума преко YоуТубе платформе преузете са сајта КБФ-а или путем апликације КБФ која се, такође бесплатно, може преузети за све Андроид и иОС телефоне и таблете.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести