Карнекс шампион квалитета 88. Новосадског сајма

НОВИ САД: Компанија Карнкс, део МК Групе, награђена је Великим шампионским пехаром за врхунски квалитет и широк асортиман производа, а освојила је и осам Великих златних медаља, 27 златних и сребрних медаља и 5 оцена Шампиона квалитета на овогодишњем Пољопривредном сајму у Новом Саду, саопштила је данас МК Група.
MPS_1920x1080
Фото: Новосадски сајам

"Титула шампиона квалитета је за нас посебно значајна, јер је то још једна важна потврда да успешно следимо нашу мисију, а то је да потрошачима увек пружамо висококвалитетне производе. Такође, то је и потврда да поштујемо и чувамо традицију добро познатог квалитета бренда који постоји више од 60 година, на шта смо поносни", изјавила је извршна директорка Карнекса Тамара Пењић.

Оцене Шампион квалитета добили су Специјал шунка са додатом водом у групи конзерве меса у комадима, Веге хумус намаз од леблебије са ајваром у групи вегански производи, Говеђи гулаш у групи готових јела, деликатес виршла у групи фино уситњене барене кобасице, а јетрена паштета у групи јетрене кобасице и паштете, наводи МК Група.

Додаје се да су Великом златном медаљом награђени Пасуљ са сланином, Говеђи гулаш, Грашак са свињским месом, деликатес виршла, баварска кобасица, јетрена паштета, Веге хумус намаз од леблебије са ајваром и Специјал шунка са додатом водом.

Златну медаљу освојио је 21 Карнексов производ, а шест их је награђено Сребрном медаљом, саопштила је МК Група.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести