Михајловић: Дођите да прославимо отварање новог ауто-пута

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић позвала је грађане да у недељу дођу на обележавање завршетка изградње ауто-пута од Обреновца до Љига и нагласила да је тај дан велики дан за све који воле Србију.
y
Фото: Youtube Printscreen

"Сви су добродошли у недељу, јер нема ничег лепшег за нас као грађане од тога да видимо да нам се земља развија, а развија се онда кад се у њој гради и кад се ствара нешто што ће користити свим грађанима и што ће остати будућим генерацијама. ''Милош Велики'' је ауто-пут за све наше грађане, али ће користити и свима онима који у Србији виде најкраћу и најбржу руту између централне и јужне Европе", каже Михајловић.

Како је саопштено из кабинета министарке, Михајловићева је навела да колико је пуштање Коридора 10 од севера до југа било важно за регион и за Европу, толико је ауто-пут који ће у недељу бити пуштен у саобраћај важан за грађане Србије. 

"Ауто-пут не значи само комфор и брзину, него и безбедније путовање за све који путују од Београда до Уба, Лајковца, Љига, Горњег Милановца, Чачка и других места у овом делу Србије", истиче Михајловић.

Нагласила је да ће и овај ауто-пут значити много за бржи развој Србије, нове инвестиције и радна места, а то све значи да ће наши грађани живети боље и да ће моћи да остану да живе у својим градовима.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести