Михајловић о таксистима: Победили су разум и закон

БЕОГРАД:  У окончању протеста таксиста победили су разум и закон, изјавила је данас министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и поновила да закон мора да се поштује.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Министарка је новинарима у Београду на питање да ли сматра да је решавање тог проблема у надлежности председника, а не владе, рекла да не види никакав проблем у томе да председник разговара са таксистима и нагласила да је најважније да они више не блокирају Београд, ни друге градове.

"Ово је победа закона. Драго ми је да су и таксисти схватили да ће морати да улажу у себе, да би пружали боље услуге грађанима", рекла је Михајловић после обиласка радова на брзој прузи Београд - Будимпешта, на деоници Београд Центар - Стара Пазова.

На питање да ли то значи да се укида апликација "Цар Го", Михајловић је рекла да то није у надлежности Министарства саобраћаја.Упитана које су гаранције да таксисти неће поново блокирати град, министарка је поновила да је, каква год да буду питања, најважније поштовање закона и да тиме мора да се води свака институција у држави.

"Очекујем да све надлежне институције поштују закон и на томе сам инсистирала све време", рекла је Михајловић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести