Највећа европска организација менаџера долази у Србију

БЕОГРАД: Европска конфедерација менаџера (ЦЕЦ) одржаће у Београду данас и сутра генералну скупштину и семинар о будућности Европе, а домаћин скупа биће Српска асоцијација менаџера (САМ).
m
Фото: pixabay.com

Као најмлађа чланица ЦЕЦ-а, САМ ће имати јединствену прилику да угости више од 30 најбољих европских менаџера који ће разменити искуства са српским колегама.

Како се наводи у саопштењу САМ-а, на европском нивоу, ЦЕЦ је једна од шест партнерских организација из различитих индустрија, коју признаје Европска комисија и обухвата чланство од око милион менаџера у Европи кроз своје националне и секторске федерације.

Догађај ће бити прилика за ЦЕЦ и њене чланице, као и за представнике српског друштва да размене мишљења о визији будућности Европске уније коју имају менаџери Европе.

Учесници ће дискутовати о дугорочним будућим кључним изазовима са којима се ЕУ мора суочити и посебно са њиховом социјалном димензијом.

Председница САМ-а Станка Пејановић одржаће уводну реч, а својим учешћем допринеће и панелу другог дана скупа.

На семинару у Хотелу "Сент тен“ говориће и амбасадор Румуније у Србији Оана-Кристина Попа, која ће обављати дужност румунског председништва ЕУ, Сузана Грубјешић, генерална секретарка Европског покрета Србија, Лудгер Раме, председник ЦЕЦ европских менаџера и Франсоа Омерил, председник ЦФЕ-ЦГЦ, француске конфедерације професионалног и менаџерског особља, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести