ПКС: Представљање 16 компанија, радионице, промоције фестивал

БЕОГРАД: Удружење за туризам Привредне коморе Србије (ПКС) представља на овогодишњем Сајму туризма у Београду компаније које се баве овом делатношћу и организује радионице и бројне фестивале у Србији.

Удружење за туризам ПКС у две Хале, 1 и 1а представља 16 компанија - од туристичких организација до оних који се баве наутичким туризмом, хотела и хостела, а на посебно манифестацији биће престављени фестивали у Србији, рекла је секретар Удружења Тијана Маљковић.

Сутра у 10 сати организована је радионица намењена хотелијерима, а у 15 сати приватном категорисаном смештају.

Маљковић је позвала све заинтресоване да се придруже и учествују у њима.

"Током викенда организујемо и дружење са представницима бања, еко и руралног туризма, а такође у оквиру штанда ПКС имамо и простор за пословне састанке са партнерима из региона", рекла је Маљковић Танјугу.

Међународни 42.београдски сајам туризма, под слоганом "Пут под ноге", отворен је данас у Београду, а туристичку понуду на тој манифестацији у наредна четири дана представиће око 900 излагача из више од 40 земаља.

Паралено се одржавају још три сајамске манифестације - сајам вина, сајам опреме за хотелијерство и угоститељство и сајам сувенира.

Први пут на сајму учествују Шри Ланка, Кенија и Словачка, а Египат је овогодишња земља партнер.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести