Први онлајн Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

НОВИ САД: Први онлајн Сајам предузетништва Војводине, 22. и 23. априла, биће реализован на платформи Новосадског сајма - ExpoOnline.rs.
s
Фото: Promo

Препознајући потребе предузетника Војводине, догађај намењен микро, малим и средњим предузећима, креирали су Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Новосадски сајам.

Циљ је, поручују организатори, да се у виртуелном окружењу предузетништво Војводине учини снажнијим и отпорнијим на бројне изазове, као и да се привредници повежу, међусобно упознају, размене идеје, уговоре послове и пронађу инспирацију за нове пословне подухвате.

Представиће се фирме из различитих сектора привреде, које нуде производе и/или услуге домаћем и међународном тржишту. Поред компанија, учествују и ресорни секретаријат, институције и организације које пружају подршку бизнису – од финансирања до иновативних решења.

Сајам је намењен не само привредницима из Војводине и Србије, већ свима који желе да пронађу потенцијалне инвеститоре и кориснике, дистрибутере, као и оне који иновацијама, искуствима и знањима могу да им олакшају развој бизниса.

Свим учесницима ће, током два сајамска дана, 22. и 23. априла, бити пружена могућност за успостављање директних контаката и заказивање B2B сусрета са пословном публиком, као и за учествовање у онлине конференцијама. У току је креирање детаљног програма активности. Планиране су теме из области: регионалног повезивања привреде, предузетништва у туризму, женског предузетништва, повезивања привредника у кластере и инкубаторе, унапређења области занатства у Војводини, као и потенцијалних извора финансирања малих и средњих предузећа у Војводини.

Прилику за наступ привредника на првом онлајн Сајму предузетништва Војводине, омогућио је Покрајински секретаријат за привреду и туризам. Намера Секретаријата, као и Новосадског сајма је да Сајам предузетништва Војводине буде одржан и у јесењем термину, у халама и Конгресном центру “Мастер”, уколико ситуација због глобалне пандемије то дозволи.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести