''Represent Communications'' најбоља ПР агенција у 2017.

БЕОГРАД:  Агенција ''Represent Communications'' проглашена је најбољом ПР агенцијом у 2017.години у Србији, а награду ''''ПРизнање'''' вечерас јој је доделило Друштво Србије за односе са јавношћу.
Potpredsednik Društva Srbije za odnose sa javnošću Dušan Stojaković Foto: Tanjug/video
Фото: Tanjug

Осим признања за најбољу агенцију године, ''''Репресент'''' је освојио и награду у категорији корпоративне комуникације за велика предузећа у пројекту промоције одрживог развоја компаније ''''Хемофрам'''', као и награду за корпоративне комуникације за мала и средња предузећа.

Такође, агенцији ''Represent Communications'' припало је ''''ПРизнање'''' у категорији комуникација друштвено одговорних пројеката.На свечаном ПРијему у хотелу Хилтон 21.пут по реду су додељена признања најбољим агенцијама, кампањама, пројектима и појединцима у 13 категорија.

За најбољи бренд ПР проглашена је кампања агенције Неw Момент за модни бренд ''Х&М''.Награда у области интерних комуникација припала је Ерсте банци за пројекат ''Дигитални изазов''.

Специјална награда ''Срђан Ђурић'' која се додељује за свеукупни допринос професији уручена је стручњаку за маркетинг и односе са јавношћу Ларазу Бошковићу.Потпредседник Друштва Србије за односе са јавношћу Душан Стојаковић рекао је да је циљ награђивања ПР агенција и стручњака да се на најбољи начин допринесе развоју струке.

Он је навео да је Друштво Србије за односе са јавношћу једино национално ПР удружење које, каже, пролази кроз исте изазове као и сама струка и друштво у целини, те да је дигитална трансформација један од највећих изазова. 

''И не само то, дешава се својеврсна фузија комуникација и маркетинга у једну форму у којој треба да пронађемо право место и баланас за све оно што професионално радимо'', рекао је Стојаковић и додао да је регионална сарадња један од стратешких циљева Друштва.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести