Стан у Београду добитнику из Великог Градишта

БЕОГРАД: У финалном извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" стан у насељу "Београд на води" добио је Драгослав Илић из Великог Градишта.
Uzmi račun i pobedi Foto:Uzmi račun i pobedi
Фото: Узми рачун и победи Фото:Узми рачун и победи

У шестом, последњем извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020", поред стана у Београду, додељено је пет аутомобила "фијат 500Л".

Глумица Марија Каран извукла је срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020" у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку, из базена са 11.737.947 пристиглих коверата.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Дијана Живковић из Лознице, Нела Илић из Пожаревца, Војкан Максимовић из Куршумлије, Љубиша Коцић из Ниша и Бојана Степановић из Велике Плане.

Министар финансија Синиша Мали, који је присуствовао извлачењу, рекао је да је задовољан одзивом грађана и свешћу која се развија када је борба против сиве економије у питању.

Честитао је свим добитницима вредних награда, али је захвалио и свим грађанима на томе што приликом сваке куповине узимају фискалне рацуне.

"Сваки фискални рачун за нас значи новац који улажемо у ауто-путеве болнице, вртиће", истакао је Мали.

Вечерашњим извлачењем завршен је други круг наградне игре, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020. године.

У сваком извлачењу другог круга је додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду - у претходним извлачењима у насељу Земунске капије, док је данас додељен стан у Београду на води.

Наградну игру је организовала Влада уз подршку НАЛЕД-а, у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Данашње извлачење је пратила Комисија чији су чланови Зоран Јовановић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести